Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Inloggen in het CMS

Voordat je kan beginnen met het vullen van jouw site moet je inloggen in het CMS. Op elke computer met internetverbinding kan je inloggen op jouw CMS.

Hoe kom ik in het CMS?

De eerste stap is om jouw websiteadres in te vullen in de adresbalk van jouw browser (zoals Internet Explorer, Chrome, Safari of Firefox) gevolgd door "/admin". Laten we voor het gemak even uitgaan van de domeinnaam "www.uwdomein.nl ". Type in de adresregel van jouw browser dan: www.uwdomein.nl/admin.

Vul in de adresbalk van jouw browser het websiteadres van jouw website in gevolgd door /admin

Je krijgt nu het inlogscherm te zien. Hier kun je met jouw e-mailadres en wachtwoord inloggen. Deze heb je eerder van Websteen ontvangen. Zodra je op 'inloggen' klikt kom je terecht in het CMS.

Wachtwoord vergeten? Klik dan op de link 'wachtwoord vergeten' onder de inlog knop.

Welkom in het CMS van Websteen

Let op! Staat jouw website nog niet online?

Heb je een website die nog niet online staat? Dan staat deze waarschijnlijk nog op een testomgeving. Bij het inloggen krijg je dan een extra inlogscherm, zodat andere mensen niet zomaar de nieuwe site kunnen bekijken. Deze komt voor het inlogscherm van het CMS of bij het bezoeken van de website. Deze inloggegevens heb je dan ook van Websteen ontvangen. Zodra je deze inloggegevens hebt ingevuld wordt je doorverwezen naar het inlogscherm van jouw CMS.

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op