Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Hoe werkt de medewerkers module?

Hoe voeg ik medewerkers toe aan mijn pagina?De medewerkers module maakt het makkelijk om jouw medewerkers te laten zien aan jouw bezoekers. De medewerkers zouden terug kunnen komen op de homepage, maar kun je ook koppelen aan een vervolgpagina.

Let op: de uitbreidingen hebben soms een unieke invulling. De modules die jij ziet zijn speciaal voor jouw website uitgekozen en soms zelfs op maat gemaakt. Het kan zijn dat jij deze module dus niet hebt, of het er misschien iets anders uit ziet.


Een medewerker aanmaken in het CMS

Hoe voeg ik een medewerker toe?Als je in de medewerkers module zit kun je een bestaande medewerker bewerken of een nieuwe medewerker toevoegen. Om een nieuwe medewerker toe te voegen klik je op 'klik hier om...' bovenaan het overzicht. In een standaard medewerkers module zie je hier een formulier met de volgende velden:

 • Naam
  Hier kun je de naam van de medewerker invullen, dit kan de volledige naam zijn, maar ook een voornaam
 • Functie
  Hier vul je functie omschrijving in van de medewerker
 • Foto
  Hier kun je een foto toevoegen van de medewerker

Tip: ga je een afbeelding uploaden? Let dan op de bestandsnaam, een zoekmachine leest namelijk ook hoe jouw afbeeldingen heten. Een goede bestandsnaam helpt bij een betere vindbaarheid van jouw website. Hoe maak je een goede bestandsnaam? Gebruik dan verschillende zoekwoorden die te maken hebben met de pagina waarop jouw afbeelding komt te staan. Maak verder ook GEEN gebruik van hoofdletters en gebruik streepjes '-' in de plaats van spaties, bijvoorbeeld: een-bestandsnaam-met-zoekwoorden.jpg.

Het is ook mogelijk bij een medewerkers module om een pagina te koppelen aan de medewerker. Hierin kun je omschrijven wat de medewerker doet en je kunt extra gegevens over deze medewerker toevoegen. De extra velden zullen dan kunnen zijn:

 • Telefoonnummer
  Hier kun je een persoonlijk telefoonnummer van de medewerker toevoegen (dit is niet verplicht).
 • E-mailadres
  Hier kun je het persoonlijke e-mailadres van de medewerker toevoegen (dit is niet verplicht).
 • LinkedIn
  Hier kun je een URL van de LinkedIn pagina van de medewerker toevoegen (dit is niet verplicht).
 • Website
  Hier kun je een URL van een website aan toevoegen (dit is niet verplicht).
 • Volledige omschrijving
  Hier kun je een verhaaltje over de medewerker kwijt. Bijvoorbeeld wat de functie van deze medewerker inhoud, wat de persoonlijkheid van deze medewerker is etc.
 • Zoekmachine gegevens
  Hier vul je de gegevens voor de zoekmachines zoals Google of Bing in.

Zodra alle bovenstaande gegevens zijn ingevuld kun je de informatie onderaan de pagina opslaan. Leeg vervolgens de cache en de medewerker is toegevoegd aan de medewerkers pagina!

Bestaande medewerker bewerken of verwijderen

Wil je een bestaande medewerker bewerken? In de medewerkers module zie je alle eerder toegevoegde medewerkers staan. Klik op het eerste icoon, het potlood, om de medewerker te bewerken. Klik op het tweede icoon, de prullenbak, om de medewerker te verwijderen.

Met deze knop kun je de medewerker bewerken Met deze knop kun je de medewerker bewerken  
Met deze knop kun je de medewerker verwijderen Met deze knop kun je de medewerker verwijderen  

De volgorde aanpassen

Wil je graag de volgorde van de medewerkers wijzigen? In de medewerkers module zie je alle eerder toegevoegde medewerkers staan. Met het derde en vierde icoon kun je de medewerkers omhoog (pijltje omhoog) of omlaag (pijltje omlaag) verplaatsen. Heb je veel medewerkers en wil je een medewerker helemaal omhoog of omlaag verplaatsen? Dan gebruik je het vijfde icoon (pijltje omhoog en omlaag) om met behulp van nummers de medewerker met 1 druk op de knop te verplaatsen.

Met deze knop kun je de vraag 1 plaats omhoog verschuiven Met deze knop kun je de medewerker 1 plaats omhoog verschuiven  
Met deze knop kun je de vraag 1 plaats omlaag verschuiven Met deze knop kun je de medewerker 1 plaats omlaag verschuiven  
Met deze knop kun je door middel van nummers de vraag omhoog of omlaag verplaatsen Met deze knop kun je door middel van nummers de medewerker omhoog of omlaag verplaatsen  

Hoe voeg ik mijn medewerkers toe aan een pagina?

Een medewerkers pagina is eigenlijk een gewone pagina gekoppeld aan de medewerkers module. Wanneer er al een pagina is aangemaakt of aangemaakt moet worden kan je het 'type' van deze pagina wijzigen. Het type van een pagina geeft aan aan welke module of met welke informatie deze pagina is gekoppeld. In dit geval willen we de medewerkers module koppelen aan de medewerkers pagina.

Een bestaande pagina bewerken

Het menu-item type aanpassen in het Websteen CMSAls je al een pagina hebt aangemaakt kun je de knop 'menu-item bewerken' (het meest linkse potlood) onder menu aanklikken. Nadat je hier op geklikt heb kom je terecht bij het formulier dat je hebt ingevuld voor jouw pagina.

Het type pagina wijzigen

De nieuwspagina aanmaken in het Websteen CMSAls je in het formulier zit om jouw pagina aan te maken of te wijzigen zie je onderaan het veld 'type' staan. In dit veld kun je het type module of informatie koppelen aan jouw pagina. In dit geval kies je voor 'medewerkers module'.

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op