Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Hoe plaats ik een Excel bestand op mijn pagina?

Hoe maak je een download widget aan?Wanneer je een document op jouw website wilt plaatsen kun je gebruik maken van de 'downloads banner' in de banner module. Door middel van snelcodes kun je deze banners gemakkelijk toevoegen aan jouw pagina.

Let op: de banner module heeft voor iedereen een unieke invulling. De banners die jij ziet zijn speciaal voor jouw website uitgekozen en soms zelfs op maat gemaakt.

Een download banner maken

Om een download aan te maken klik je in de linkerkolom op 'banner module'. Hier kom je terecht op een overzicht van alle banners van jouw website. Vervolgens klik je in de tweede tabel (dynamische banners) op 'bekijken van de items' bij 'downloads banner'. De benaming, knopjes en de afmeting kunnen iets afwijken, afhankelijk van het ontwerp van jouw site.

Met deze knop kun je alle items bekijken Met deze knop kun je alle items bekijken

Klik op 'Klik hier ... te voegen' bovenaan de pagina om een download banner aan te maken. Vervolgens kom je op een pagina met een veld, hier vul je de naam van de banner in. Deze zie je alleen in het CMS en zal niet verschijnen op jouw pagina. Na het opslaan klik je op 'bestanden bewerken' bij jouw nieuw aangemaakte banner.

Met deze knop kun je bestanden bewerken of toevoegen Met deze knop kun je bestanden bewerken of toevoegen

Hoe voeg ik een download bestand toe aan mijn pagina?Klik op de knop 'upload bestanden' of sleep jouw bestanden in het kader om jouw Excel bestand(en) toe te voegen aan de banner. Kies voor elk bestand een goede titel (deze is zichtbaar op jouw pagina) en bestandsnaam (deze zie je zodra het bestand is gedownload). Ga vervolgens terug naar het overzicht en kopieer de bijbehorende snelcode. Ga daarna terug naar de 'pagina module' en plak de snelcode op de juiste plek op jouw pagina.

Tip: je kunt meerdere download banners aanmaken. Als je dus bij verschillende alinea's op dezelfde pagina een download per alinea wilt toevoegen kun je het beste een nieuwe banner aanmaken voor elke alinea.

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op