Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Hoe maak ik een knop in het CMS?

Het toevoegen van een knop op elke pagina (naar bijvoorbeeld de contactpagina) verhoogt de kans op conversie. Doordat de bezoeker niet dood loopt onderaan de pagina, maar verder kan klikken is de kans groter dat jouw bezoeker langer blijft en misschien zelfs tot conversie over gaat. Het toevoegen van een knop doen we in twee stappen.

Stap 1 | Een link maken

De eerste stap in het maken van een knop is om de link naar de gewenste pagina te maken. Om een link aan te maken selecteer je het gewenste stukje tekst of schrijf je in een aparte regel een nieuw stukje tekst wat je selecteert. Vervolgens klik je op de 'link' knop (zie hieronder) in de WYSIWYG-editor.

Een link toevoegen en wijzigen of de link verwijderen Een link toevoegen en wijzigen of de link verwijderen

Een link aanmaken in het CMSWanneer je op deze knop hebt gedrukt kom je terecht in een pop-up. Om een link toe te voegen kies je voor het linktype 'URL' en voeg je in het veld daaronder de volledige URL toe waar de knop naar toe moet sturen. Kies vervolgens in het 'doelvenster' hoe de pagina moet worden geopend en vul vervolgens onder 'geavanceerd' een adviserende titel in. Als laatste klik je op 'ok' om jouw link toe te voegen.

Tip: wanneer je linkt naar een pagina op jouw eigen website kun je het beste kiezen bij 'doelvenster' voor 'zelfde venster (_self)', zodat je bezoekers in hetzelfde tabblad blijven met jouw website. Maar wanneer je linkt naar een website van iemand ander kun je het beste kiezen in 'doelvenster' voor 'nieuw venster (_blank)', zodat de bezoeker jouw website niet kwijt raakt wanneer hij of zij op de link naar een andere website klikt.

Stap 2 | Een knop maken

Om van een link een knop te maken selecteer je de link en klik je vervolgens in de WYSIWYG-editor op de 'stijl' knop.

Een stijl toevoegen aan een afbeelding of link Een stijl toevoegen aan een afbeelding of link

In deze stijl knop kun je kiezen voor een knop en vaak ook voor een ghost knop:

Een gewone knopEen ghost knop

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op