Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Wat is een nieuws archief?

Een archief in het CMS is een bewaarplaats voor verschillende gegevens. In het geval van de nieuws module kun je nieuwsberichten bewaren. Een nieuwsbericht in een archief bewaren kan verschillende voordelen hebben, denk aan een nieuwsbericht dat nog niet helemaal af is. Hierdoor kun je later nog aan het nieuwsbericht werken, zonder dat je hem opnieuw hoeft te maken.

Gearchiveerde nieuwsberichten kun je vinden in de nieuws module. Een nieuwsitem in het archief plaatsen kun je op twee verschillende manieren doen.

  • Een nieuws-item toevoegen aan het archiefEen nieuw nieuwsitem aanmaken in het archief
    Om een nieuwsitem toe te voegen in het archief klik je in de linkerkolom op 'nieuws module'. Hier kom je terecht op een overzicht van jouw bestaande nieuwsitems. Om in het archief te komen klik je op 'klik hier om de gearchiveerde nieuwsitems te bekijken'. Na het aanklikken kom je terecht op het overzicht van alle gearchiveerde nieuwsitems. Om een nieuw gearchiveerd nieuwsitem aan te maken klik je op 'Klik hier om een gearchiveerd nieuws-item toe te voegen'.
  • Nieuws-item toevoegen aan het archiefEen bestaand nieuwsitem toevoegen aan het archief
    Om een bestaand nieuwsitem toe te voegen aan het archief bewerk je het nieuwsitem dat je in het archief wilt plaatsen. Kies in het veld 'archief' voor de optie 'ja' en sla jouw nieuwsbericht op.

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op