Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Waar vind ik mijn facturen in Google Ads?

 1. Log in op je Google Ads-account.
 2. Klik op het gereedschapspictorgram in de rechterbovenhoek. Onder de koptekst Instellingen vind je Facturering en betaling.
 3. Klik op Transacties in het menu aan de linkerkant.
 4. Stel de periode boven de tabel in zodat deze overeenkomt met de facturen die je wilt weergeven:
  • De standaardweergave is 'Afgelopen 3 maanden'. Hiermee krijg je de meest recente afschrijvingen, bijschrijvingen en facturen te zien.
  • Als je eerdere facturen wilt bekijken, pas je de periode aan met behulp van het dropdownmenu.
 5. Klik in de tabel op de link Documenten onder de maand waarvoor je de factuur wilt bekijken.
 6. Klik op het nummer van de desbetreffende factuur onder EU-btw-factuur.
  • De link voor de factuur van de huidige maand wordt pas na het eind van de maand weergegeven. Tot die tijd wordt de tekst 'Factuur niet gereed' weergegeven in plaats van een link.
  • Een factuur voor een specifieke maand komt beschikbaar op de vijfde werkdag van de volgende maand. Je factuur voor september is bijvoorbeeld beschikbaar vanaf 5 oktober. Tijdens het weekend en op feestdagen worden er geen facturen gegenereerd. In deze gevallen ontvang je de factuur dus iets later. In de tussentijd kun je altijd een betalingsbewijs van elke betaling afdrukken.
  • Facturen worden gemaakt voor de in die maand gedane betalingen, niet voor gemaakte kosten voor klikken. Als er in een bepaalde maand geen betalingen hebben plaatsgevonden in je account, wordt er voor die maand ofwel geen factuur gemaakt, of een lege factuur.
 7. De factuur wordt in een nieuw browservenster geopend. U kunt de factuur afdrukken door in het browsermenu achtereenvolgens Bestand en Afdrukken te kiezen. Je kunt ook met de rechtermuisknop op de factuur klikken en Afdrukken kiezen. Als je de factuur wilt downloaden en een exemplaar wilt opslaan op je computer, klik dan met je rechtermuisknop en kies Opslaan als.

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op