Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl
 1. Log in op uw Google Ads-account.
 2. Klik op het gereedschapsicoon Google Ads rechtsboven in uw account.
 3. Klik onder Instellingen op Gekoppelde accounts.
 4. Klik onder 'Google Analytics (UA)' op Details.
 5. U ziet een lijst van Universal Analytics-property's waartoe u toegang heeft. De kolom Status geeft aan of een property is gekoppeld aan Google Ads. (U ziet de property alleen als u rechten voor bewerken heeft voor de betreffende property's.)
 6. Klik in de kolom Acties op Koppelen naast de property's die u wilt koppelen aan Google Ads. U kunt zo veel property's koppelen als u wilt.

  Sitestatistieken of gekoppelde weergaven importeren van Analytics naar Google Ads:
 • Als de door u gekozen property slechts één weergave heeft, ziet u de naam van die weergave. Selecteer Sitestatistieken importeren om Analytics-gegevens in Google Ads-rapporten te bekijken.
 • Als de property meerdere weergaven heeft, ziet u een lijst van de weergaven van deze property die u kunt koppelen. Voor elke weergave kunt u het volgende doen:
 • Koppelen: Hiermee worden klik- en kostengegevens van Google Ads beschikbaar in Analytics, en worden doelen en transacties van Analytics beschikbaar gemaakt in Google Ads. U kunt zo veel weergaven koppelen als u wilt.
 • Sitestatistieken importeren: (Aanbevolen) Kies 1 weergave waarvan u de site-engagementstatistieken wilt importeren. Deze weergave wordt gebruikt om site-engagementstatistieken weer te geven in de Analytics-rapportagekolommen van uw account. Houd er rekening mee dat u Analytics-kolommen moet toevoegen aan uw Google Ads-rapporten. In de meeste gevallen duurt het minder dan een uur voordat Analytics-gegevens zijn geïmporteerd. Het proces kan langer duren voor grotere accounts. Nadat de gegevens zijn geïmporteerd, kunt u Analytics-kolommen toevoegen aan Google Ads-rapporten.
 1. Klik op Opslaan.

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op