Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Waarom moet ik de zoekmachine gegevens invullen bij elke pagina?

Waarom moet ik de zoekmachine gegevens invullen op elke pagina?Naast het hebben van een website is het ook ontzettend belangrijk dat je website gevonden wordt door jouw doelgroep. Dit kan op verschillende manieren worden gedaan met marketing. Een van de simpelste manieren om jouw website beter vindbaar en aantrekkelijk te maken voor bezoekers is het invullen van de zoekmachine gegevens.

Wat is een zoekmachine?

Een zoekmachine is een tool om snel en simpel informatie te zoeken door middel van zoekwoorden. Een zoekmachine kijkt door jouw website om verbindingen te vinden met de ingevulde zoekwoorden. De meest relevante websites komen hoger in de zoekmachine. Een van de grootste en meest bekende zoekmachines is Google.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is een manier om onbetaald hoger in Google te komen. Het kan handig zijn om een professional in te schakelen, maar zelf kan je al een beetje meehelpen. Door bijvoorbeeld een slimme en aantrekkelijke titel en omschrijving in te vullen vergroot je de kans op klikken. En door zoekwoorden te verwerken in foto titels, pagina titels en link titels help je al een beetje met de optimalisatie.

TIP: Een zoekmachine als Google heeft wel regels en beperkingen. Zo moet je jouw omschrijving en titel van de pagina niet te lang maken, anders breekt Google de teksten af. Ook geeft Google voorang aan websites die veilig zijn en een SSL-certificaat hebben.

Waarom zoekmachine gegevens invullen?

Door het invullen van zoekmachine gegevens vergroot je de kans op klikken en zoekresultaten. Bij Websteen vinden wij het niet alleen belangrijk dat je een mooie site krijgt, maar dat je ook gevonden wordt!

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op