Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Hoe verander ik de call to action in het CMS?

Hoe verander je de call to action in het CMS?In veel gevallen zul je een call to action tegen komen op je site. Soms op de homepagina en vaak ook op de vervolgpagina's (statische banners). Deze kun je bewerken in de banner module met de 'call to action'.

Let op: de banner module heeft voor iedereen een unieke invulling. De banners die jij ziet zijn speciaal voor jouw website uitgekozen en soms zelfs op maat gemaakt.

Om de call to action aan te passen klik je in de linkerkolom op 'banner module'. Hier kom je op een overzicht van alle banners van jouw website. Vervolgens kies je in de eerste tabel (statische banners) de call to action die je aan wilt passen.

In de meeste gevallen is er alleen een call to action banner op een vervolgpagina te vinden, maar soms ook op de homepagina. Voor beide opties is een aparte banner: de 'call to action home' en de 'call to action rechterkolom vervolg'. De benaming, knopjes en de afmeting kunnen iets afwijken, afhankelijk van het ontwerp van jouw site.

Met deze knop kun je een item of pagina bewerken Met deze knop kun je een menu-item/pagina bewerken

Vul alle verplichte velden in en sla de banner op om de call to action aan te passen. Dit zijn de mogelijke opties in de call to action banner:

  • Naam: De naam van de banner
  • Titel: De kop in de call to action.
  • Link (optioneel): De link waar de knop op de call to action naar toe moet verwijzen. Dit kan naar een pagina op jouw site zijn, of naar een andere website.
  • Linkdoel (optioneel): Hier geef je aan of er bij het aanklikken van de call to action een nieuw venster moet worden geopend. Dit is bijvoorbeeld handig als je naar een andere website linkt.
  • Korte omschrijving: Hier schrijf je een kort stukje waarom je door moet klikken
  • Afbeelding: Hier kun je een afbeelding uploaden die achter de tekst wordt weergegeven
  • Knop tekst (optioneel): Hier geef je aan wat de tekst van de knop moet zijn

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op