Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Wat is een HTML banner?

HTML (HyperText Markup Language) is een opmaaktaal voor websites. Het is code om vorm aan jouw website te geven. In het CMS van Websteen kun je in de banner module soms ook een HTML banner tegenkomen.

Let op: de banner module heeft voor iedereen een unieke invulling. De banners die jij ziet zijn speciaal voor jouw website uitgekozen en soms zelfs op maat gemaakt.

Waar wordt de HTML banner voor gebruikt?

In de meeste gevallen is er een stukje maatwerk door Websteen geschreven dat niet binnen een van de modules of andere banners past. Met de HTML banner kun je code toevoegen aan pagina's. Meestal wordt deze banner alleen gebruikt door medewerkers van Websteen en hoef je hier zelf niet naar te kijken. Wil je de maatwerk code toch ook op een andere pagina plaatsen? Dan kun je de snelcode van de HTML banner kopiëren en plakken op de juiste pagina's.

In sommige gevallen is het handig om een specifiek stukje content dat terugkomt op meerdere (of misschien zelfs alle) pagina's in een HTML banner te zetten. Dit kun je doen door het specifieke stukje uit de broncode te kopiëren en in de HTML banner te plakken. Het voordeel hiervan is dat je de content van dit stukje makkelijk kunt veranderen, zonder alle pagina's na te hoeven lopen.

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op