Staat uw vraag er niet tussen? 035-52 51 676 support@websteen.nl

Hoe voeg ik een fotoserie toe aan mijn pagina?

Hoe voeg ik een fotoserie toe aan mijn pagina?Het kan zo zijn dat je een sfeer inpressie wilt maken, of misschien een product van verschillende kanten wilt laten zien. Dan is het misschien niet zo handig om losse afbeeldingen te plaatsen. Hiervoor is de fotoserie bedacht. Met een fotoserie kun je een collage van foto's weergeven op jouw pagina die je kunt uitvergroten.

Let op: de banner module heeft voor iedereen een unieke invulling. De banners die jij ziet zijn speciaal voor jouw website uitgekozen en soms zelfs op maat gemaakt.

Een fotoserie plaatsen op een vervolgpagina

Wanneer je de fotoserie hebt gemaakt kun je de fotoserie op de pagina plaatsen. De fotoserie vind je in de banner module. In het overzicht van de fotoserie zie je links naast de naam een 'snelcode' staan. Kopieër dit stukje tekst met de rechtermuisknop. Vervolgens open je pagina in de pagina module waar je de fotoserie wil plaatsen. Je kunt de fotoserie tussen alinea's of onderaan de pagina plakken met de rechtermuisknop. Sla vervolgens de pagina op en leeg de cache. Nu heb je een fotoserie op je pagina staan!

Hoe plaats ik een fotoserie op mijn vervolgpagina?

Andere veelgestelde vragen

Niet gevonden wat je zocht?
Neem contact met ons op